Presenttips – ge bort en upplevelsepresent

Presenttips – ge bort en upplevelsepresent

Bästa polaren fyller år, din partner firar en befordran eller det är dags för svensexa - oavsett orsaken till firande behöver du fixa en present. Men det här med att hitta den perfekta presenten är inte alltid det lättaste. Den ska passa tillfället, vara underhållande och prisvärd. Det sägs att en upplevelse är den bästa presenten, något att titta tillbaka på och minnas med glädje. En resa är en fantastiskt present men kan tyvärr bli rätt dyr. De klassiska överraskningsfesterna är svåra att få till men misströsta inte - det är här vi kommer in. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta de perfekta upplevelsepresenterna som garanterat kommer göra succé, oavsett tillfälle.

Vi har presenten som kommer få pulsen att stiga av spänning och hjärtat att slå dubbla slag - den bästa gåvan är ett riktigt oförglömligt adrenalinrus bakom ratten på en av världens mest eftertraktade sportbilar. Hos oss kan du välja mellan den magnifika monstermaskinen Ferrari, den ikoniska Porschen eller den läckra Lamborghini. Vi har allt från en 15-minutersfärd till en heldag med en av världens coolaste bilar och om det är något vi kan lova så är det att du kommer få en oförglömlig upplevelse, oavsett vilken bil du väljer.

Så vad väntar du på? Boka din upplevelsetur idag så kan det bli du och dina vänner som tar varje kurva lika proffsigt som en racingförare och känner accelerationen trycka er bakåt i stolen när däcken vrålar på en raksträcka. Den perfekta presenten väntar här hos oss och skulle det vara så att du har svårt att bestämma dig för vilken bil eller upplevelse som du vill ge bort har vi lösningen på det också - ge bort vårt presentkort så kan den lycklige mottagaren välja tillfälle och bil själv!

 

Öppettider

Mån - Lör 10.00-15.00
eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Tel: 08 - 410 300 45
info@dreamcarexperience.se

Besöksadress

Skarprättarvägen 12 H, NB
176 77 Järfälla

UC

Följ oss

DreamCarRental Facebook insta

Integritetspolicy | Cookies

Copyright ©2017 Dream Car Experience.

Körupplevelser i Stockholm, Gävle, Göteborg, Linköping, Västerås, Jönköping och Örebro.
Top Gear Airfield Sverige | Kör Ferrari | Kör Lamborghini | Ferrari vs Lamborghini | Supercar Road Tour

betalikoner