Presenttips – ge bort en upplevelsepresent > Julklappstips till pappa

Julklappstips till pappa

Föräldrar uppskattar generellt allt de får av sina barn. Får pappa strumpor, slips eller kalsonger i julklapp varje år så blir han lika glad ändå. Kanske känns dock dessa presenter inte alltid så roliga att ge bort? För att variera så är det en bra idé att istället ge bort en upplevelse – då kan du ge din pappa möjligheten att faktiskt få pröva att köra en sportbil. Detta är garanterat en gammal pojkdröm som går i uppfyllelse.

Så slå på stort i år och ge pappa en sådan julklapp som han aldrig hade kunnat föreställa sig. Kanske ska ni slå på den stora trumman och samla ihop ett härligt och stort gäng med familjemedlemmar och testa vår Top Gear Airfield-upplevelse, där ni får chansen att köra sju olika sportbilar? Ni har tillgång till bilarna under en halvdag och ni kommer att få prova att köra 20 mil på allmän väg eller se vad motorerna går för på ett flygfält. Ni har möjlighet att köra bilar från Aston Martin, Ford, Chevrolet, Porsche, Lamborghini och Ferrari.

I övrigt så finns det lite olika varianter att välja på när det kommer till våra upplevelsepaket. I just dessa så är det Porsche, Lamborghini och Ferrari som gäller. Tror du att pappa känner för att ta en åktur på allmän väg, eller kanske testa någon av våra monsterbilar på ett flygfält? Vi har varianter i flera olika prisklasser och förhoppningsvis något som du vet att din pappa hade blivit väldigt överraskad av – och glad över.

Öppettider

Mån - Lör 10.00-15.00
eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Tel: 08 - 410 300 45
info@dreamcarexperience.se

Besöksadress

Skarprättarvägen 12 H, NB
176 77 Järfälla

UC

Följ oss

DreamCarRental Facebook insta

Integritetspolicy | Cookies

Copyright ©2017 Dream Car Experience.

Körupplevelser i Stockholm, Gävle, Göteborg, Linköping, Västerås, Jönköping och Örebro.
Top Gear Airfield Sverige | Kör Ferrari | Kör Lamborghini | Ferrari vs Lamborghini | Supercar Road Tour

betalikoner