Presenttips – ge bort en upplevelsepresent > Födelsedagspresent till pappa

Födelsedagspresent till pappa

Den viktigaste mannen i ditt liv fyller år - det är dags att fira pappa och självklart ska denna mannen firas ordentligt och skämmas bort rejält. Detta är mannen som tålmodigt satt bredvid dig alla timmar du övningskörde upp och ner för samma väg och sedan, utan större protester, lät dig låna bilen när du väl hade körkortet i hand. Vad sägs om att ge tillbaka några av de minuterna han offrade för dig och fixa en motorupplevelse han sent kommer glömma?

Om det är en dag farsan ska få lyxa till det på är det hans födelsedag. Överraska honom rejält med att låta honom byta ut den gamla trygga familjebilen (som han har kört i alldeles för många år) mot en het sportbil av högsta klass. Vi har samlat våra rekommenderade upplevelser för din pappas födelsedag nedan - ta din tid och läs igenom alla alternativ för att hitta den där perfekta upplevelsen som du vet kommer få hans mungipor att vändas uppåt och väcka den inre fartdåren till liv.

Är han en man med smak för italienskt fullblod eller är det den moderna versionen av Porschen som satt uppe på väggen i pojkrummet som han ska få testa på? För en summa precis under tusenlappen får din far en tur på 15 minuter, för två tusenlappar kan han få köra både en Ferrari och en Lamborghini och om du vill slå på riktigt stort kan du bjuda pappa på vårt Top Gear Airfield-paket. Här får han trycka gasen i botten på inte mindre än sju av våra hetaste sportbilar. Förutom tidigare nämnda monstermaskiner kan här även en Aston Martin Vantage N430 och en Ford Mustang GT dyka upp. Börja planera redan nu så du är redo inför pappas stora dag - oavsett vilken körupplevelse du väljer att ge bort kan vi garantera att han får den bästa födelsedag på länge.

Öppettider

Mån - Lör 10.00-15.00
eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Tel: 08 - 410 300 45
info@dreamcarexperience.se

Besöksadress

Skarprättarvägen 12 H, NB
176 77 Järfälla

UC

Följ oss

DreamCarRental Facebook insta

Integritetspolicy | Cookies

Copyright ©2017 Dream Car Experience.

Körupplevelser i Stockholm, Gävle, Göteborg, Linköping, Västerås, Jönköping och Örebro.
Top Gear Airfield Sverige | Kör Ferrari | Kör Lamborghini | Ferrari vs Lamborghini | Supercar Road Tour

betalikoner