Presenttips – ge bort en upplevelsepresent > Födelsedagspresent till pojkvän

Födelsedagspresent till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till pojkvännen är svårt. Oavsett hur mycket han säger att han uppskattar en fin middag på en snofsig restaurang eller ett par nya coola skor, är det något som saknas. Vad han verkligen vill ha och söker efter är ett uns av spänning. Ett avbrott från vardagen och ett rus som kommer sitta i länge. Så vad sägs om att ge din pojkvän en riktigt endorfin-kick i födelsedagspresent? Närmare bestämt en riktigt hisnande färd, bättre än alla tänkbara presenter i världen, bakom ratten på en eftertraktad sportbil!

Självklart har vi tipsen på de turer som gör stor succé. Välj och vraka mellan alla upplevelser i grymma sportbilar och låt din pojkvän känna adrenalinet, han får dessutom leva ut sina sportbilsdrömmar i en alldeles perfekt Ferrari eller Porsche. Från sekunden han låter foten nudda gaspedalen har redan tre av hans vildaste fantasier gått i uppfyllelse. Och vi lovar att oavsett vilken tur det än blir så kommer han få en minnesvärd upplevelse att tänka tillbaka på resten av livet.

Om du inte är helt säker på vilken upplevelse och bil din pojkvän föredrar så är ett presentkort en utmärkt idé. Här kan han själv få skräddarsy sin upplevelse och välja den bil som tilltalar honom mest. Låt honom snöa in sig på hästkrafter och acceleration och sedan, när han har bestämt sig, komma hit mer sugen än någonsin på att få känna hur mäktigt det är att glida ner i sätet på ett mästerverk. Det är inte längre en fråga om du ska köpa, det är en fråga om när. Den perfekta presenten till din älskling väntar hos oss och vi lovar att han kommer stå i tacksamhetsskuld till dig i flera månader efter en tur i en av våra heta sportbilar!

Öppettider

Mån - Lör 10.00-15.00
eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Tel: 08 - 410 300 45
info@dreamcarexperience.se

Besöksadress

Skarprättarvägen 12 H, NB
176 77 Järfälla

UC

Följ oss

DreamCarRental Facebook insta

Integritetspolicy | Cookies

Copyright ©2017 Dream Car Experience.

Körupplevelser i Stockholm, Gävle, Göteborg, Linköping, Västerås, Jönköping och Örebro.
Top Gear Airfield Sverige | Kör Ferrari | Kör Lamborghini | Ferrari vs Lamborghini | Supercar Road Tour

betalikoner