Presenttips – ge bort en upplevelsepresent > Svensexa

Svensexa

Har du också den där kompisen som drömmer om fina och snabba bilar? Men istället kör han barnen i en stor familjebil med hästkrafter som bara är tvåsiffriga, där accelerationen tar en evighet. Ibland kan drömmar slå in och i detta fall så är det långt ifrån omöjligt - låt din kompis köra en sportbil. Ska kompisen gifta sig och det är dags att planera en svensexa så är detta dessutom en aktivitet som kommer göra succé för samtliga som ska delta. Svensexan är dagen eller helgen som sent kommer att glömmas och det symboliserar roligheter och festligheter. Denna körupplevelse är något utöver det vanliga och som garanterat uppskattas och älskas.

Så ge honom den där presenten som han har drömt om länge - låt honom, tillsammans med resten av killkompisarna, ratta en sportbil som han annars bara kunnat drömma om. Samla ihop hela killgänget och upplev detta tillsammans som en oförglömlig aktivitet på svensexan. Hur låter det att till exempel få köra en Ferrari, Porsche, eller Lamborghini? Visst låter det häftigt? Här nedan så kan ni spana in alla våra olika rekommenderade paket, för den ultimata körupplevelsen. Det finns flera att välja mellan så det utlovas något som passar perfekt för er.

Oavsett vilken prisklass eller bil ni väljer så kan vi garantera er en dag som ni kommer minnas resten av livet och historier som absolut kommer berättas för barn och barnbarn i många år framöver.

Överraska dina vänner genom att ta med dem på en sådan här upplevelse, eller så kan ni tillsammans i lugn och ro kolla på vilket paket som är lämpligt för just ert kompisgäng. Det finns paket i många olika prisklasser och såklart finns det något som samtliga kommer att uppskatta och njuta av.

Öppettider

Mån - Lör 10.00-15.00
eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Tel: 08 - 410 300 45
info@dreamcarexperience.se

Besöksadress

Skarprättarvägen 12 H, NB
176 77 Järfälla

UC

Följ oss

DreamCarRental Facebook insta

Integritetspolicy | Cookies

Copyright ©2017 Dream Car Experience.

Körupplevelser i Stockholm, Gävle, Göteborg, Linköping, Västerås, Jönköping och Örebro.
Top Gear Airfield Sverige | Kör Ferrari | Kör Lamborghini | Ferrari vs Lamborghini | Supercar Road Tour

betalikoner