Info kommer inom kort.

Dream Car Experience, är idag ledande i Sverige inom körupplevelser och kännetecknas genom utmärkt service och pålitlighet. För att förverkliga våra kunders drömmar och förhoppningar erbjuder vi äventyrliga upplevelser, allt från 10 min Ferrari/Lamborghini körning till en heldag med massor av supersportbilar på flygfält. Starka varumärken och högklassiga fordon är utgångspunkten för våra event.

Vi arbetar med att realisera drömmar genom att leverera fantastiska äventyr och oförglömliga körupplevelser till våra kunder. Allt från 10 min Ferrari/Lamborghini körning till en heldag med massor av supersportbilar på flygfält.

Se våra upplevelser

Ett bra sätt att visa tacksamhet och upprätthålla lojaliteten är att umgås med kunder och anställda i form av events. Genom åren har vi ordnat flertalet events - allt från en heldag full av supersportbilar på flygfält till avancerad bankörning. Dream Car Experience står gärna till tjänst med att arrangera oförglömliga upplevelser med exklusiva fordon på både fester och allmänna vägar men även på flygfält för den som vill höja ribban.

Behöver du hjälp med att anordna din kick-off, ett företagsevent eller helt enkelt skämma bort dig själv? Vänd dig till oss! Våra färdiga upplevelser fungerar utmärkt vid alla tillfällen, vid förfrågan skräddarsyr vi även våra erbjudanden så dem passar just Era önskemål.

Se våra företagsevent

Vi arbetar regelbundet med PR- och reklambyråer med företagsevenemang, reklamkampanjer och film-inspelningar såsom musikvideon där våra unika bilar fått en roll i rampljuset.

Se våra bilar

Öppettider

Mån - Lör 10.00-15.00
eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Tel: 08 - 410 300 45
info@dreamcarexperience.se

Besöksadress

Skarprättarvägen 12 H, NB
176 77 Järfälla

UC

Följ oss

DreamCarRental Facebook insta

Integritetspolicy | Cookies

Copyright ©2017 Dream Car Experience.

Körupplevelser i Stockholm, Gävle, Göteborg, Linköping, Västerås, Jönköping och Örebro.
Top Gear Airfield Sverige | Kör Ferrari | Kör Lamborghini | Ferrari vs Lamborghini | Supercar Road Tour

betalikoner