Presenttips – ge bort en upplevelsepresent > Studentpresent

Studentpresent

Med studenten följer både glädje och lite vemod – barndomen är över och vuxenvärlden väntar. Många studentpresenter har ett fokus på att flytta hemifrån och prylar som kastruller, stekpannor och vinglas ges bort. Detta är förstås nödvändigt och ofta uppskattat men ger ingen vidare adrenalinkick. Vill du variera presentutbudet något är därför en upplevelse att rekommendera. Då ger du bort något som utmärker sig helt på sin egen nivå och något som studenten garanterat inte hade förväntat sig. Det blir en stor överraskning som minst sagt kommer bli uppskattad. Varför inte ge bort en riktig fartfylld upplevelse och ge studenten en åktur i en av de snabbaste bilar denne någonsin har skådat? En körupplevelse är dessutom en riktig adrenalinkick och det är inte alla som har kört ett fordon med så många hästkrafter som en sportbil besitter.

Våra upplevelsepaket finns i olika varianter vilket gör det lätt att hitta en upplevelse som passar just din student. Har presentmottagaren alltid drömt om att köra en Lamborghini? Då hittar du flera spännande paket i vårt utbud. Vill du slå på stort är vårt Top Gear Airfield-paket det perfekta alternativet, där studenten tillsammans med sex kompisar får ratta varsin sportbil under en halvdag. Där får de testa att köra 20 mil på allmän väg, eller se vad motorerna går för på ett flygfält och det går även att testa en slalombana. Studenten får möjlighet att prova på bilar från Aston Martin, Ford, Chevrolet, Porsche, Lamborghini och Ferrari. Vet du inte vad som skulle uppskattas mest går det också att köpa ett presentkort och låta studenten själv välja upplevelse – och datum.

Vill du låta den exalterade studenten på egen hand få köra någon av våra sportbilar på vägen, eller testa att sätta gasen i botten på någon av våra supersportbilar på ett flygfält eller på slalombanan? Vi har upplevelsepaket som passar alla!

För tips på examenspresenter till pojkvänner, kolla in vår sida studentpresent pojkvän.

Öppettider

Mån - Lör 10.00-15.00
eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Tel: 08 - 410 300 45
info@dreamcarexperience.se

Besöksadress

Skarprättarvägen 12 H, NB
176 77 Järfälla

UC

Följ oss

DreamCarRental Facebook insta

Copyright ©2017 Dream Car Experience.

Körupplevelser i Stockholm, Gävle, Göteborg, Linköping, Västerås, Jönköping och Örebro.
Top Gear Airfield Sverige | Kör Ferrari | Kör Lamborghini | Ferrari vs Lamborghini | Supercar Road Tour

betalikoner